Sprinklerijärjestelmät
Sprinklerijärjestelmät

Sprinklerijärjestelmät

Yrityksemme on sprinklerialan kiistaton ammattilainen. Me tarjoamme asiakkaillemme koko Suomen alueella kaikki sprinklerijärjestelmien työt suunnittelusta ja asennuksesta huolto- ja ylläpitotoimintoihin asti.

Asennamme uutta ja huollamme vanhaa

Toteutamme sprinklerijärjestelmien asennuksia ja huoltoja sekä uudis- että saneerauskohteissa. Olemme olleetkin mukana toteuttamassa useita merkittäviä projekteja suurillekin asiakkaille.

Hoidamme tasokkaasti kaikki työvaiheet

Pystymme suorittamaan laadukkaasti kaikki sprinklerijärjestelmiin liittyvät työvaiheet suunnittelusta toteutukseen. Sprinklerijärjestelmät ja niiden asennus ammattitaidolla ja kokemuksella.

Tarvittaessa insinöörimme suunnittelee ja hyväksyttää kohteenne sprinklerijärjestelmät paloviranomaisella, jonka mukaan asennusryhmämme asentaa suunnitellun järjestelmän. Vaihtoehtoisesti asennusryhmämme voi asentaa kohteen järjestelmän asiakkaalta saatujen suunnitelmien mukaan. Sprinklerijärjestelmät kuuluvat ykkösosaamiseemme.

Asennuksen jälkeen huolehdimme tarvittaessa myös laitteiston toiminnasta, sillä tarjoamme asiakkaillemme huolto- ja ylläpitotoimet säännöllisin väliajoin.

Kysy lisää
Olemme tunnettu toimija alallamme, sillä pystymme toteuttamaan asiakkaillemme kaikenlaiset projektit sovitussa aikataulussa. Hyvin koulutettu henkilökuntamme ylläpitää osaamistaan jatkuvasti opiskelemalla alan viimeisimpiä muutoksia. Olemme TUKES:n hyväksymä virallinen automaattisten sprinklerilaitteistojen asennus- ja huoltoliike.

Img 6824

Tarjouspyyntö

Ota meihin yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä