twinputkihemsidan.jpg

Instalco kasvaa Suomessa

Instalco vahvistaa toimintaansa Suomessa ostamalla sprinkleri-asennuksiin erikoistuneen Twinputki Oy:n.

Vuonna 2005 perustetun, Keravalla sijaitsevan Twinputken palveluksessa on tällä hetkellä kymmenkunta työntekijää. Yhtiön markkina-alue kattaa koko Suomen, mutta toiminta painottuu Helsingin ja Tampereen seudulle. Tilikaudella 2017/2018 sen liikevaihto oli noin 2,7 miljoonaa euroa.

– Twinputki on sprinklerialan erikoisasiantuntija, joka vahvistaa LV-toimintaamme Suomessa. Twinputki tekee jo nykyään yhteistyötä useiden tytäryritystemme kanssa, joten se täydentää hyvin tarjontaamme Suomessa, Instalcon Suomen toiminnoista vastaava Robin Boheman sanoo.

Twinputki on toisen polven perheyritys, jonka omistavat Kojon perhe ja Tero Sahala. Heidän asemansa yrityksessä säilyy ennallaan.

Yritys suunnittelee ja asentaa sprinklerilaitteistoja logistiikka-, liike- ja toimistorakennuksiin sekä hotelleihin. Viime vuosina yritys on toteuttanut merkittäviä kauppakeskusurakoita Helsingin, Espoon, Hämeenlinnan, Tornion, Vantaan ja Tampereen alueella.

– Olemme jo aiemmin tehneet läheistä yhteistyötä useiden Instalcoon kuuluvien yritysten kanssa, joten liittyminen Instalco-ryhmään tarjoaa meille oivan mahdollisuuden laajentaa toimintaamme, Jari Kojo Twinputkelta sanoo.